Smykkeskrin

Smykker bør opbevares i et smykkeskrin. Smykkeskrin fås i mange størrelser og udformninger (læder, metal, plastik osv.) Jo flere rum, jo lettere er det at holde styr på smykkerne. Man kan sortere smykkerne efter farve (guld, sølv, sten osv.) eller funktion (øreringe, ringe, pendanter osv.) Det er en god idé at opbevare ægte perler i et rum for sig, så de ikke bliver ridset af de andre smykker.

Rundt smykkeskrin med hjerter

Et smykkeskrin er som en skattekiste. Det bør være en dekoration i sig selv, så man kan have det stående fremme. Jo nemmere adgang til skrinet, jo mere tilbøjelig er man til at tage smykkerne på. Et smykkeskrin bør også være nemt at transportere, så man kan tage det med på rejser. Mange har af samme årsag flere forskellige smykkeskrin.

Smykkeskrin med blomsterranke

Et smykketræ er en populær løsning til opbevaring af de smykker, man ofte tager på. Et smykketræ er typisk udformet som et træ eller en gine, så ringene og kæderne kan hænge på grene eller arme. Smykker man bærer sjældent bør opbevares i et smykkeskrin, så de ikke samler støv.

Smykketræ

En kommodeskuffe med små smykkeskrin er en praktisk måde at opbevare smykker på. Man kan også opbevarer smykker i de oprindelige gaveæsker – mange smykkedesignere går op i at kreere nydelig emballage. Hvis du har smykkeskrin og æsker nok og sørger for at holde orden i skuffen, har du det fulde overblik over dine smykker, når du trækker skuffen ud.

Hjerteformet smykkeskrin med forgyldt sløjfe

Køb smykkeskrin med stor rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *