Tag jer god tid, når I vælger vielsesringe. Sandsynligvis og forhåbentligvis skal I bære ringene hver dag i resten af livet.

Brudepar er generelt temmelig konservative, når det gælder valg af vielsesringe, men alligevel ser man med ca. fem års mellemrum markante ændringer af smykkemoden.

Folk gifter sig i dag typisk relativt sent i livet, hvilket betyder, at de har flere penge til både bryllupsfest og vielsesringe, ligesom de ofte er mere sikre i deres præferancer. De lægger typisk stor vægt på, at deres vielsesringe er både praktiske og personlige.

Moderne mennesker er ikke bange for at tænke utraditionelt, og nogle brudepar vælger gravering uden på ringen i stedet for på indersiden. Takket være computerprogrammer kan guldsmede tilbyde at lade kunderne designe deres egne unikke vielsesringe. Kombinationsmulighederne er uendelige, da man kan mixe forskellige metaller og pynte med alle tænkelige sten og graveringer.

For tiden efterspørges i høj grad vielsesringe, der er robuste i designet fremfor spinkle som tidligere.

Nutidens vielsesringe skal helst funkle med diamanter eller tilsvarende. Rubiner, kendt som kærlighedens sten, bliver efterhånden mere udbredt. Tidligere var det kun brudens ring, der indbefattede sten, men i dag er det ikke unormalt at brudgommen ønsker sig ædelsten.

En af de nyere tendenser er vielsesringe af hvidguld med diamant i Flanders-cut. Flanders er navnet på slibningen af diamanten, der gør den firkantet.

Rosé guld er en tendens, som har fart på i Danmark, fordi det lyserøde guld komplementerer den nordiske hudtype bedre end det gule guld.

Man kan få meget inspiration af de forskellige tendenser, men lad ikke modeluner diktere jeres valg. Vielsesringe er det langtidsholdbare symbol på jeres kærlighed, og derfor bør I vælge tidløse smykker af høj kvalitet.

 

Her kan I se et stort udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe til gode priser.

Sølvringe med roséguld og bladformet mønster fra Aagaard