Kategorier
Designere

Vielsesringe fra Aagaard

Aagaard er et dansk firma, der laver vielsesringe af prima kvalitet. Den første guldsmedebutik blev grundlagt i Svendborg i 1946, og i dag er Aagaard en af de førende leverandører af vielsesringe i Skandinavien. Også brudepar fra Finland til USA bestiller vielsesringe fra Aagaard.

Aagaard vielsesringe forener det feminine og det maskuline. Det bløde og det rå kombineres i romantiske kollektioner, hvor inspirationen bl.a. hentes fra naturen; bakkede landskaber, blomster og bølger.

Designmodulet på lovedsign.dk gør det muligt at designe sine egne vielsesringe. På computeren kan man lege med faconer, bredder, farver, overflader og ædelsten. Valgmulighederne er uendelige. Skal jeres vielsesringe være afrundede, kantede eller rillede? Blanke eller matte? Guld eller sølv? Og skal der indfattes brillanter? Det færdige design kan printes og tages med til guldsmeden. Her vielsesringe af guld med brillanthjerte.

Guldringe med brillanthjerte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *