Kategorier
Guld

Smykker signalerer stil

Dit image betyder alt. Vi bliver først og fremmest bedømt på vores udseende, og det første indtryk kan aldrig gøres om.

I løbet af de første halve minut forestiller folk sig alt muligt på baggrund af dit udseende: Intelligens, kompetencer, uddannelsesniveau, lønindkomst, succes, personlighed, sans for humor osv. vurderes lynhurtigt på det ubevidste plan. Dit image skal være i overensstemmelse med dit personlighed og livsstil for at virke troværdigt.

Smykker er en form for tilbehør, der på elegant vis kan reflektere din personlighed. Det gælder i særlig høj grad for vielsesringe, som vi altid har på. Derfor er klassiske vielsesringe ofte designet i en tidløs stil med brug af de bedste materialer. Variationsmulighederne er ikke desto mindre enorme fra det enkle til det detaljerede.

Enkle guldringe fra Guld & Sølv Design

 

En bølget blanding af rødguld og hvidguld

Find flere vielsesringe fra Guld & Sølv Design med store rabatter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *